» » Wszewłoga Górska korzeń cały

Kontakt

  • PPHU Czas Natury
    Baranowo 9
    88-150 Kruszwica
    NIP: 556-265-26-73
  • E-mail:sklep@czas-natury.pl
  • Telefon669 378 607
    604 146 947
  • Godziny działania sklepuponiedziałek - piątek 9:00 - 17:00
Wszewłoga Górska korzeń całyWszewłoga Górska korzeń cały
Wszewłoga Górska korzeń całyWszewłoga Górska korzeń cały

Wszewłoga Górska korzeń cały

Koszt wysyłki: od 13,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Kurier - 13,00 zł
Kurier pobranie - 16,00 zł
InPost Paczkomat - 13,00 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Stan produktu: Nowy

Waga

Cena: 45,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Wszewłoga Górska
KORZEŃ CAŁY


Kraj pochodzenia: Własna plantacja Gospodarstwo Rolne Baranowo POLSKA


Korzeń dostępny w całości to gwarancja najwyższej jakości produktu. Korzeń pochodzi z własnej, małej plantacji Wszewłogi Górskiej, prowadzonej z wielką starannością oraz objęty ręczną pracą - siew, pielęgnacja, zbiór oraz suszenie.

alt

Roślina w w całości, czyli korzenie, owoce oraz ziele, jest surowcem wykazującym właściwości, zatem jej wykorzystanie oraz formy zastosowania są bogate.

DOSTĘPNY JUŻ WKRÓTCE !!!! ZAPRASZAMY SERDECZNIE

WSZEWŁOGA GÓRSKA

- ziele Św. Hildegardy
- pobudza krążenie krwi, zwiększa skurcze serca
- działa oczyszczająco na wątrobę, poprawia wentylację płuc
- poprawia trawienie, wytwarzanie żółci, wiatropędnie
- wzmacnia ukrwienie piersi, działanie mlekopędne - wpływa korzystnie na wydzielanie mleka
- usprawnia ukrwienie narządów płciowych, korzystnie wpływa na płodność oraz cykl menstruacyjny
- korzystnie działa na nerki, 
- niegdyś środek na depresję, afrodyzjak, dodatek do sałatek, dań, win, syropów i nalewek.


W sprzedaży dostępne są dla Państwa liście Wszewłogi Górskiej, do zaparzeń na herbatę.

alt


Kraj pochodzenia: POLSKA - własna plantacja
Producent: Gospdoarstwo Rolne Baranowo 9 88-150 Kruszwica
Przechowywanie: w suchym i ciemnym miejscu.
Sposób użycia: napary, odwary.
Korzeń sprzedawany w całości. Można samodzielnie rozdrobnić korzeń na części.
N
apar - 1 łyżeczkę korzenia zalać szklanką wrzątku, 5 min pod przykryciem. Pić 2 razy dziennie.
Odwar - 1 łyżkę zagotować w 1 szklance wody, w garnku, gotować pod przykryciem 15 min. Odstawiamy na 15 min, cedzimy. Pijemy 2 razy dziennie, maksymalnie 10 dni.

AlergenyZ uwagi na obecność innych surowców w naszym gospodarstwie, nie możemy wykluczyć obecności alergenów: gluten i produkty pochodne, orzechy, soja, seler, gorczyca, orzeszki ziemne, sezam.

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję